НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:  С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ПРИ ДОСТАВКАТА!

СТОКИТЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ ОТ КЛИЕНТА ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОСТАВКАТА, ЕДНОВРЕМЕННО С ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ, АКО ИЗРИЧНО НЕ Е УПОМЕНАТО ДРУГО!

Ориентировачна цена за доставка 5,99лв.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

ДО ВСЕКИ АРТИКУЛ ИМА ПОСОЧЕН ОФИС (Eконт, Speedy) ТЪЙ КАТО НЯКОИ АРТИКУЛИ СА С ЕДНАТА ФИРМА ЗА ДОСТАВКИ (Eконт), А ДРУГИ Със (Speedy)!!!

ВАЖНО: ДОСТАВКАТА НА НЯКОИ АРТИКУЛИ СЕ ИЗВЪРШВА:

  • до офис на Еконт
  • до адрес на получателя, с Еконт
  • до офис на Speedy
  • до адрес на получателя, със Speedy

Забележка:  Сумата за доставка се начислява спрямо теглото на пратката по тарифата на съответния куриер и се заплаща при получаване на поръчката заедно със стойността на самата поръчка!

ОБЩИ УСЛОВИЯ

I. ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ПРИ ПОРЪЧКА Предвид ползването УСЛУГИТЕ на EMODALISSIMO.COM, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява:

1. Да предостави вярна, точна, актуална и пълна информация за себе си при попълване на формата за поръчка (наричана оттук нататък с общото наименование ЛИЧНИ ДАННИ);
2. В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ предостави фалшива, неточна, неактуална или непълна информация, EMODALISSIMO.COM има право да му откаже по-нататъшен достъп до част или до всички свои УСЛУГИ.


II. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.
Приемайки настоящите Условия ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, които са направили поръчка през сайта EMODALISSIMO.COM изрично се съгласяват предоставените от тях ЛИЧНИ ДАННИ да бъдат обработвани по електронен път – в случай на поискана доставка на стока от служител на EMODALISSIMO.COM.

Всички доброволно предоставени от ПОТРЕБИТЕЛЯ ДАННИ и други ДАННИ, които го идентифицират в процеса на ползване на УСЛУГИТЕ се съхраняват, обработват и използват от EMODALISSIMO.COM само за целите и функционалността на УСЛУГАТА.


EMODALISSIMO.COM изрично уведомява ПОТРЕБИТЕЛЯ, че няма лица, които могат да получават ЛИЧНИ ДАННИ на ПОТРЕБИТЕЛЯ, без съгласие на ПОТРЕБИТЕЛЯ. Личната кореспонденция на потребителите е строго конфиденциална и няма да бъде нарушавана, променяна или четена без изричното съгласие и/или указание на потребителя.

ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИТЕ

1. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес или до офис на куриера. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

2. Ако заявителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, сайта се освобождава от отговорност за неизпълнената доставка.
3. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.
4. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.
5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.
6. Посочването на неверен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва сайта със задължението за изпълнение на доставката.
7. След иницииране на поръчка клиента получава имейл за потвърждение
8.  При обработката на поръчката от сайта се извършва проверка на посочения телефон за достоверността на посочената информация, адрес и коректност на заявката.
9. Поръчаната от клиента стока се доставя в срока упоменат под продукта, на посочения от него адрес, при условие че поръчката е потвърдена от клиента и адреса за доставката е точен и валиден. Сайта си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни при възникване на форсмажорни обстоятелства възпрепятстващи спазването на официално обявеният срок.
10. Купувачът има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия:
• При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.
• При повредена стоката или опаковка.
Извън изброените случаи, заявителят няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока.

11. Връщане на стоката: Купувачът има право да върне стоката в срок до 7 календарни дни от датата на нейното приемане, само ако продукта и опаковката му са в ненарушен търговски вид, като предварително трябва да уведоми Продавача устно за това свое намерение,  да попълни и изпрати на и- мейл формуляр изпратен му предварително от Продавача, да изпрати стоката по куриер с опция „преглед“ и да заплати транспорта по връщането й.

След като Продавача получи стоката и констатира пред куриера, че наистина продукта и опаковката му са в ненарушен търговски вид, то сумата на продукта ще бъде възстановена на Купувача по банков път в срок до 30 календарни дни. В случай, че Продавача констатира пред куриера, че продукта и опаковката му са в нарушен търговски вид, стоката ще бъде върната по куриера отново и за сметка на купувача.